Friptura de miel si pui la cuptor

Friptura de miel si pui la cuptor este o mancare delicioasa. Pentru aceasta reteta de friptura aveti nevoie de carne de miel, carne de pui, cartofi si margarina.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cartofi 4 pulpe pui carne miel sare
  • condimente 200 g margarina

Mod de preparare

Friptura de miel si pui la cuptor este o mancare delicioasa si foarte simplu de facut. Mai intai se curata cartofi si se taie cubulete si se pun la fiert cu sare.
Pulpele de pui si carnea de miel se cresteaza, se ung cu margarina si se condimenteaza. Se da la cuptor pentru 1 ora, apoi se pun si cartofi fierti si se mai lasa 10 min. Cand s-au rumenit toate frumos friptura de miel si pui la cuptor e gata.


Se serveste calda cu salata sau cu muraturi.
Alte retete de friptura recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata

Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca