Mancare de cous cous cu carne tocata de miel

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne tocata de miel – 800 g
  • cous cous – 200 g
  • merisoare – 150 g
  • ceapa rosie – 2 buc
  • ceapa verde – 1 legatura
  • scortisoara – 1/2 lingurita
  • chimion – 1 varf de cutit
  • piper Cayenne – 1/2 lingurita
  • cardamon – 1/2 lingurita
  • ardei gras rosu – 1 buc
  • fasole la conserva – cca 200 g
  • muguri de pin prajiti – cca 50 g
  • patrunjel – 1 legatura
  • ulei de masline – 25 ml
  • supa de legume – 350 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• taie ceapa verde oblic, iar ceapa rosie Julien
• toaca ardeiul cubulete
• toaca patrunjelul marunt
• pune uleiul in vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Saute si incinge-l pe foc
• adauga carnea si caleste-o impreuna cu ardeiul gras, ambele tipuri de ceapa, pana ce devine aurie, si pune apoi supa de legume
• adauga scortisoara, chimionul, piperul Cayenne, cardamonul, sarea, piperul, patrunjelul si fasolea la conserva
• amesteca totul bine, ia de pe foc si pune in slow cooker Crock-Pot 6 L Saute
• programeaza pe modul de gatire High si timpul de o ora si 30 minute
• cu 20 minute inainte de final, gusta si potriveste de sare si piper si totodata adauga mugurii de pin si cous cous-ul si amesteca bine – optional poti pregati cous cous-ul separat, punand apa fiarta deasupra si lasandu-l la hidratat cateva minute.

Pofta buna!

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!