Mancare de cous cous cu carne tocata de miel

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne tocata de miel – 800 g
  • cous cous – 200 g
  • merisoare – 150 g
  • ceapa rosie – 2 buc
  • ceapa verde – 1 legatura
  • scortisoara – 1/2 lingurita
  • chimion – 1 varf de cutit
  • piper Cayenne – 1/2 lingurita
  • cardamon – 1/2 lingurita
  • ardei gras rosu – 1 buc
  • fasole la conserva – cca 200 g
  • muguri de pin prajiti – cca 50 g
  • patrunjel – 1 legatura
  • ulei de masline – 25 ml
  • supa de legume – 350 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• taie ceapa verde oblic, iar ceapa rosie Julien
• toaca ardeiul cubulete
• toaca patrunjelul marunt
• pune uleiul in vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Saute si incinge-l pe foc
• adauga carnea si caleste-o impreuna cu ardeiul gras, ambele tipuri de ceapa, pana ce devine aurie, si pune apoi supa de legume
• adauga scortisoara, chimionul, piperul Cayenne, cardamonul, sarea, piperul, patrunjelul si fasolea la conserva
• amesteca totul bine, ia de pe foc si pune in slow cooker Crock-Pot 6 L Saute
• programeaza pe modul de gatire High si timpul de o ora si 30 minute
• cu 20 minute inainte de final, gusta si potriveste de sare si piper si totodata adauga mugurii de pin si cous cous-ul si amesteca bine – optional poti pregati cous cous-ul separat, punand apa fiarta deasupra si lasandu-l la hidratat cateva minute.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca