Daca vreti niste oua vopsite natural, va recomand ouale vopsite cu coji de ceapa, ornate cu diverse frunzulite.
Punem in vas cojile de ceapa si adaugam apa cat se acopere bine cojile, un pic mai sus de jumatatea vasului.
Adaugam o lingura de sare si o lingura de otet si punem vasul pe foc.
Intre timp pregatim ouale. Le spalam in apa calda si le stergem pe rand.
Luam cate un ou pe care punem cate o frunzulita, apoi imbracam oul in ciorap, il strangem si il invartim la capat si il legam cu ata.
Punem cate 15 oua deodata si, din momentul in care incepe apa sa fiarba, le mai lasam 10 minute la fiert.
Scoatem cu o lingura ouale pe rand si le punem pe un prosop.
Taiem capatul de ciorap si indepartam rapid cat este fierbinte frunzulita si ciorapul.
La final ungem ouale cu o bucata de slanina pentru luciu.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti