Este o reteta ce se pregateste in zona Moldovei la zi de mare sarbatoare-Sfintele Pasti!
Se pune faina intr-un vas, peste faina in care se amesteca praful de copt, sare, cacao si zaharul, se pune untul la temperatura camerei, esenta si se framanta un aluat. Se pune aluatul la frigider pentru cateva ore, dupa care se poate lucra.
Intr-un vas se pune branza, zaharul, smantana, ouale, esenta, stafidele si se omogenizeaza compozitia. Se pune aluatul pe masa de lucru, se presara faina si se intinde aluatul sub forma de foaie rotunda, se trage foaia peste hartie de copt si se asaza in tava, se asaza aluatul si pe margini, se toarna compozitia de branza, se unge cu ou batut si se da la cuptorul incalzit pentru circa o ora la foc potrivit. Cand se rumeneste este semn ca este gata.
Sa aveti pofta, dragilor!
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti