Pulpa de miel cu plante aromatice, made by Adrian Hadean

Pulpa de miel cu plante aromatice nu face parte din retetarul familiei, cel putin deocamdata. Ramane sa ne confirme timpul daca rezista destul de mult incat sa devina traditie, sau nu.

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
360 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpa de miel – 1 buc
  • sare grunjoasa
  • patrunjel – 1 legatura
  • tarhon – 1 legatura
  • leustean – 1 legatura
  • marar – cateva fire
  • vin rosu 1 cana
  • cartofi noi – cateva buc
  • sparanghel – cateva buc
  • ardei – 23 buc
  • ulei
  • zeama de lamaie
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• desfaceti pulpa si presarati peste ea sare grunjoasa si piper proaspat zdrobit
• tocati o legatura de patrunjel, una de tarhon, una de leustean si niste marar si presarati-le peste carne
• rulati carnea, strangeti-o bine, legati-o cu ata alimentara si apoi presarati peste ea sare si piper
• puneti pe aragaz vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6L Digital Saute, adaugati foarte putin ulei si frigeti carnea de jur imprejur, sa se rumeneasca usor
• stingeti cu o cana de vin rosu si lasati sa se evapore alcoolul, apoi adaugati o cana de apa calda, cotoarele lagaturilor de plante aromatice cu care ati umplut pulpa si cativa cartofi noi
• mutati vasul detasabil in slow cooker Crock-Pot 6L Digital Saute si setati pe modul de gatire High si timpul de 6 ore
• pentru a finaliza friptura, incingeti cuptorul la 220⁰C si puneti carnea intr-o tava alaturi de cartofi
• lasati la cuptor pentru 10 minute, cat sa capete o crusta rumena si crocanta
• pentru garnitura, gatiti superficial in tigaie cateva bucati de sparanghel si preparati si un piure de ardei copti: coaceti ardeii pe plita, ii curatati de coaja, seminte si cotor si apoi ii mixati in blender la turatie mare cu putin ulei si zeama de lamaie. Puteti adauga putina sare, apoi dati totul prin sita.

Pofta buna!

Articolul complet: http://www.adihadean.ro/2016/04/pulpa-de-miel-cu-plante-aromatice/

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pilaf rosu cu fasole verde si carnaciori

Pilaf rosu cu fasole verde si carnaciori
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca