Pulpa de miel cu vin si lamaie

Pentru a realiza aceasta reteta de pulpa de miel cu vin si lamaie, sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, lamaie, vin, slanina, mujdei, praf de cimbru, sare, piper, ulei, apa.

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg pulpa de miel
  • 200 g slanina afumata
  • 1 pahar vin alb
  • mujdei din o capatana de usturoi
  • o mana praf de cimbru
  • ½ lamaie
  • sare
  • piper
  • o ceasca ulei
  • o ceasca apa

Mod de preparare

Se scoate osul din pulpa de miel si se desface carnea. Se aseaza intr-un vas. Se condimenteaza carnea cu lamaie, mujdei si cimbru. Se adauga in vas o ceasca de ulei si una de apa. Peste carne se aseaza slanina taiata in felii subtiri si se adauga boabe de piper. Se frige la foc puternic. Dupa aproximativ o ora, se adauga vinul si se intoarce carnea. Este gata cand carnea este rumenita pe ambele parti. Slanina se inlatura.


Se serveste imediat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...