Pentru a realiza aceasta reteta de pulpa de miel cu vin si lamaie, sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, lamaie, vin, slanina, mujdei, praf de cimbru, sare, piper, ulei, apa.
Se scoate osul din pulpa de miel si se desface carnea. Se aseaza intr-un vas. Se condimenteaza carnea cu lamaie, mujdei si cimbru. Se adauga in vas o ceasca de ulei si una de apa. Peste carne se aseaza slanina taiata in felii subtiri si se adauga boabe de piper. Se frige la foc puternic. Dupa aproximativ o ora, se adauga vinul si se intoarce carnea. Este gata cand carnea este rumenita pe ambele parti. Slanina se inlatura.
Se serveste imediat.
Tarte si placinte rumenite si iscusite O bunatate de placinta, cu un aluat usor de preparat, si-o umplutura grozava!
Placinta cu pui si ciuperci bruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.