Pulpe de iepure cu legume la cuptor

Pentru ca nu toti iubim mielul, il putem inlocui cu iepure.

Portii
3
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 pulpe de iepure
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 bucata de praz
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov mai mare
  • 3-4 cartofi
  • broccoli
  • sare
  • foi de dafin
  • rozmarin
  • boia dulce
  • piper
  • graunti de usturoi
  • ulei
  • putin vin rosu

Mod de preparare

Spalam bine pulpele de iepure, le condimentam cu sare, boia dulce, rozmarin si le ungem cu putin ulei.

Ceapa o taiem solzisori, ardeiul si prazul betisoare, morcovul bucati mai mari.

Intr-un vas termorezistent, asezam legumele taiate, presaram putin ulei si sare, peste legume asezam pulpele de iepure, stropim cu putin vin, punem o cescuta de apa, acoperim cu capacul si introducem la cuptor, la foc mediu.

Dupa 40 minute, adaugam si cartofii taiati bucati mai mari si introducem din nou la cuptor. Cand legumele si carnea sunt moi, adaugam si broccoli si mai lasam cateva minute la cuptor.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tarta Galette cu capsuni

” Galette” este termenul folosit in bucataria franceza pentru a denumi diferitele tipuri de tarte, fie ele dulci...

Desert tarta Galette cu capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii