Pulpe de miel in stil oriental, made by Jamila Cuisine

Reteta de Pulpe de miel in stil oriental este minunata de Pasti sau pentru orice alta ocazie cand vrem sa gatim carnea de miel intr-un mod diferit.

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpe mici de miel – 2 buc
  • ceapa taiata solzisori – 2 buc
  • ardei gras taiat bastonase – 1 buc
  • prune uscate – 100 g
  • usturoi – 34 catei
  • rozmarin tocat – 1 lingura
  • stafide – 50 g
  • ulei de masline – 23 linguri
  • patrunjel – 1 legatura
  • sirop de rodii – 2 linguri
  • coriandru – 1 lingurita
  • ghimbir – 1 lingurita
  • boia – 1 lingurita
  • chimion – 1 lingurita
  • curcuma – 1 lingurita
  • sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• peste pulpele de miel adaugati rozmarinul verde tocat marunt, jumatate din cantitatea de patrunjel, uleiul si razuiti deasupra 3 catei de usturoi
• adaugati apoi 3/4 din fiecare condiment: coriandru, ghimbir, boia dulce sau iute, chimion, curcuma, sare si piper
• amestecati totul foarte bine, astfel incat fiecare bucata de carne sa fie bine acoperita de condimente, apoi lasati-o putin deoparte, cat timp va ocupati de restul ingredientelor
• adaugati in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital restul ingredientelor: ceapa, ardeiul, prunele uscate, stafidele, restul de patrunjel, razuiti un catel de usturoi, iar la final adaugati siropul de rodii si condimentele pe care le-ati pastrat mai devreme: ghimbir, coriandru, curcuma, chimion, boia, putina sare si piper; amestecati bine si adaugati si o cana cu apa
• peste legumele din slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital adaugati carnea, puneti capacul si setati pe modul de gatire High si timpul de 4 ore.

Pofta buna!

Articolul complet: http://www.jamilacuisine.ro/pulpe-de-miel-in-stil-oriental-la-crock-pot/

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa