Pulpe de miel in stil oriental, made by Jamila Cuisine

Reteta de Pulpe de miel in stil oriental este minunata de Pasti sau pentru orice alta ocazie cand vrem sa gatim carnea de miel intr-un mod diferit.

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpe mici de miel – 2 buc
  • ceapa taiata solzisori – 2 buc
  • ardei gras taiat bastonase – 1 buc
  • prune uscate – 100 g
  • usturoi – 34 catei
  • rozmarin tocat – 1 lingura
  • stafide – 50 g
  • ulei de masline – 23 linguri
  • patrunjel – 1 legatura
  • sirop de rodii – 2 linguri
  • coriandru – 1 lingurita
  • ghimbir – 1 lingurita
  • boia – 1 lingurita
  • chimion – 1 lingurita
  • curcuma – 1 lingurita
  • sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• peste pulpele de miel adaugati rozmarinul verde tocat marunt, jumatate din cantitatea de patrunjel, uleiul si razuiti deasupra 3 catei de usturoi
• adaugati apoi 3/4 din fiecare condiment: coriandru, ghimbir, boia dulce sau iute, chimion, curcuma, sare si piper
• amestecati totul foarte bine, astfel incat fiecare bucata de carne sa fie bine acoperita de condimente, apoi lasati-o putin deoparte, cat timp va ocupati de restul ingredientelor
• adaugati in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital restul ingredientelor: ceapa, ardeiul, prunele uscate, stafidele, restul de patrunjel, razuiti un catel de usturoi, iar la final adaugati siropul de rodii si condimentele pe care le-ati pastrat mai devreme: ghimbir, coriandru, curcuma, chimion, boia, putina sare si piper; amestecati bine si adaugati si o cana cu apa
• peste legumele din slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital adaugati carnea, puneti capacul si setati pe modul de gatire High si timpul de 4 ore.

Pofta buna!

Articolul complet: http://www.jamilacuisine.ro/pulpe-de-miel-in-stil-oriental-la-crock-pot/

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca