Rulada cu biscuiti, fineti si cocos

Un dulce usor de facut si foarte bun.

Portii
10
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 ml lapte
  • 600 g biscuiti Petit Beurre
  • 3 linguri mari de crema de ciocolata Fineti
  • 50 g cacao
  • 300 g unt
  • 300 g zahar pudra
  • 150 g nuca de cocos
  • vanilie

Mod de preparare

Sfaramam biscuitii cat mai marunt. Amestecam biscuitii cu laptele si cacaua. Adaugam si cele 3 linguri de crema de ciocolata, amestecand bine. Impartim compozitia in 2 parti. Intindem bine fiecare jumatate pe cate o folie si dam la rece.

Frecam spuma untul cu zaharul pudra, adaugam nuca de cocos si vanilia. Intindem aceasta compozitie peste cea de biscuiti, apoi rulam cat mai bine cele 2 foi, ajutandu-ne de folia de sub ele. Infasuram rulada in folie si introducem la rece, pentru cateva ore.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata

Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca