Se intinde peste carnea de miel cam 500 g carne tocata de vita. Se condimententeaza cu sare, piper sau amestec special pentru gratar. Peste carnea toc
Se intinde peste carnea de miel cam 500 g carne tocata de vita. Se condimententeaza cu sare, piper sau amestec special pentru gratar. Peste carnea tocata se adauga felii de branza rocquefort si patrunjel verde. Se ruleaza bucata de carne si se fixeaza cu betisoare de frigarui infipte transversal, dupa care se taie ruladele gourmet de miel portionindu-le in functie de osul ramas la baza ruladei se tuflesc ruladele pe gratarul incins si uns cu ulei de rapita. Se frig ruladele pe o parte si pe alta timp de citeva minute la foc mare si apoi se mai lasa pe gratar 20 de minute la foc mic. Odata cu ruladele gourmet se pot face si cartofi la gratar
Se mananca calde, pot fi insotite de salata sau un sos de fructe. Reteta Rulade gourmet din cotlete de miel a fost propusa de Dan@ pe forum culinar.ro Alte retete cu miel gasiti aici: Rulada de miel cu spanac, Friptura de miel coroana, Miel in crusta de mustar
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii