Un aperitiv de vis!!
Pulpele spalate si zvantate se subtiaza cu lama unui cutit, se condimenteaza si se sareaza. Peste fiecare se asaza cate un strat de prosciuttto si se da 30 de minute la rece.
Patrunjelul spalat si zvantat, se toaca marunt, apoi se da la blender cu un praf de sare, 2 catei de usturoi si 2-3 linguri de ulei de masline, pana ce obtinem o pasta legata.
Peste fiecare pulpa cu prosciutto asezam cu o lingura un strat subtire de patrunjel, apoi rulam strans si prindem capetele ruloului cu cate 2 scobitori. Se asaza rulou langa rulou intr-o tava, presaram un praf de sare, condimente, legumele deshidratate, turnam peste ele apa cu care am clatit paharul in care am preparat patrunjelul, fara sa acoperim rulourile, punem si frunzele de dafin, acoperim cu o folie de aluminu si dam la cuptor cca. 20 minute la foc mare, desfacem folia si mai lasam sa se rumeneasca rulourile cca 15-20 minute, la foc potrivit. Se servesc calde stropite cu sos din tava.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii