Saleuri

Bunatati de Paste

Portii
5
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g margarina
  • 250 g faina
  • 2 linguri otet
  • 3 linguri apa
  • 150 g cascaval
  • 1 ou pentru uns
  • sare

Mod de preparare

Amestecam faina cu sarea si cascavalul ras. Adaugam treptat margarina, otetul si apa framantand usor cu mana. Dupa ce amestecam bine toate ingredientele, intindem coca pe o planseta, apoi o rulam. Invelim ruloul in folie alimentara si introducem la rece pentru cateva ore. Eu l-am lasat la rece pana a doua zi.

Taiem ruloul de aluat pe jumatate. Luam fiecare jumatate de rulou si o asezam pe o planseta pe partea ingusta, o presam cu mana, apoi intindem cu sucitorul. Taiem fasii cat dorim de inguste si lungi, le ungem cu ou batut, apoi presaram cascaval ras.

Asezam saleurile in tava cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins pana se rumenesc.

Foarte fragede. Se topesc in gura.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii