Un pranz in familie cu o delicioasa tocanita de miel
• zdrobeste boabele de coriandru intr-un mojar
• toaca usturoiul verde marunt
• pune pulpa de miel la marinat, intr-o tava adanca, si peste ea adauga boabele de coriandru, uleiul de masline, usturoiul verde, boia dulce, vin rosu si piper negru macinat
• acoper-o cu folie de plastic si las-o cca 24 de ore la marinat
• a doua zi taie pulpa cubulete
• soteaz-o pe foc in vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6L Saute pana prinde o culoare usor aurie, impreuna cu 2 linguri de ulei de masline si stinge-o cu marinada in care a stat peste noapte
• mai amesteca cca 1 minut si ia-o de pe foc
• pune vasul inapoi in slow cooker Crock Pot 6L Saute
• adauga cimbru, bulion, pasta de tomate, pasta de ardei dulce, amidonul, sarea si piperul
• taie cartofii noi (mici) in 4 si pune-i peste
• taie morcovii cubulete relativ egale cu cartofii si adauga-i si pe acestia in slow cooker Crock Pot 6L Saute
• pune apa si maslinele si amesteca totul
• pune capacul si seteaza pe modul de gatire High si timpul de 4 ore
• cu 15 minute inainte de terminarea programului, asezoneaza din nou cu sare si piper
• serveste alaturi de felii de paine prajita.
Pofta buna!