Supa-crema de spanac verde si crutoane de mamaliga - pregatita cu blenderul Oster

O supa de primavera extreme de gustoasa!

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 500 ml apa
  • sare
  • piper
  • Malai
  • 4 legaturi spanac verde
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Curatati si spalati foarte bine frunzele de spanac. Le rupeti cu mana in bucatele mai mici. Caliti ceapa impreuna cu usturoiul in uleiul de masline. Adaugati spanacul si lasati sa se inmuaie complet. Turnati apa calda si lasati sa fiarba la foc mic aproximativ 20 de minute. Intre timp pregatiti o mamaliga. O turnati pe o suprafata intinsa (platou) si dupa ce s-a racit complet o taiati bastonase. Pe grill-ul incins si uns cu putin ulei rumeniti pe toata partile basnotasele de mamaliga. Supa de spanac o turati in vasul blenderului Oster Classic Chrome. Mixati bine. Serviti supa cu aceste crutoane de mamaliga.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide