MENIU CU DRAGOSTE DE DIETA-este cea mai delicioasa reteta,nici nu simti ca nu mananci carne,o recomand cu toata placerea.
Se curata morcovul, se taie rondele si se pune intr-o oala cu apa rece, se adauga pastarnacul si telina taiate bastonase, se adauga ceapa intreaga, doar curatata de coji, ciupercile taiate in felii fine, sare si se fierb la foc potrivit. Cand sunt fierte, se ia cam 1/2 litri supa din legume si se lasa la rece, cand s-a racit, se pune in blender supa, cepele fierte si nucile caju, se mixeaza pana se obtine un lapte care se adauga peste celelalte legume, se lasa sa mai traga doua, trei clocote si se opreste focul.
Sa aveti pofta, dragilor!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriAceasta reteta de inghetata de casa este absolut delicioasa. Daca va place laptele de pasare cu siguranta va va placea si...
Inghetata lapte de pasareRulada fina cu crema ganache de cafea este o reteta de prajitura de casa absolut delicioasa. Boabele de cafea din aluat dau...
Rulada fina cu ganache de cafeaSe pune laptele la fiert si, cand da in clocot, se adauga grisul in ploaie. Se fierbe 20 de minute, dupa care se ia vasul de...
Budinca de grisEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii