Salata primavaratica de post

O salata de primavara, usoara si gustoasa.

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 napi
  • 1 cartof dulce
  • 1 gulie
  • 1 morcov
  • un castronel rucola
  • 1 castronel baby spanac
  • 1 legatura ridichi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei capia
  • 1 rodie
  • 1 sfecla
  • 300 g tofu cu chimen
  • 200 g masline
  • 150 g alune prajite si sarate
  • sare
  • ulei de rapita
  • sucul de la 1/2 lamaie

Mod de preparare

Spalam si punem sfecla la copt.

Radem morcovul, cartoful dulce si gulia si tocam ceapa verde, ardeiul,napul si ridichile.

Scoatem semintele de rodie si tocam tofu cubulete.

Dupa ce se racoreste un pic sfecla o curatam. o taiem bucati si o blendam cu ulei de rapita, suc de lamaie si putina sare.

Amestecam toate legumele intrun castron incapator, adaugam sosul de sfecla, apoi tofu, maslinele si alunele.

Potrivim gustul de sare si servim.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide