Salata de andive cu carne si maioneza

Andivele se desfac in frunze si se spala. Maioneza se subtiaza cu otet si apa minerala, pana cand capata consistenta unei smantani mai subtiri. Se am

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr andive
  • 300 gr rasol vita
  • 250 gr maioneza
  • 4 linguri otet
  • apa minerala
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Andivele se desfac in frunze si se spala. Maioneza se subtiaza cu otet si apa minerala, pana cand capata consistenta unei smantani mai subtiri. Se amesteca in ea carnea de rasol taiata cubulete foarte mici, dupa care se sasreaza si se adauga piperul. Se toarna amestecul peste frunzele de andive dar nu se amesteca.


Se serveste imediat.

Alte retete:

Chiftele Friptura de vita la cuptor Ciuperci la cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...