Salata de andive cu carne si maioneza

Andivele se desfac in frunze si se spala. Maioneza se subtiaza cu otet si apa minerala, pana cand capata consistenta unei smantani mai subtiri. Se am

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr andive
  • 300 gr rasol vita
  • 250 gr maioneza
  • 4 linguri otet
  • apa minerala
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Andivele se desfac in frunze si se spala. Maioneza se subtiaza cu otet si apa minerala, pana cand capata consistenta unei smantani mai subtiri. Se amesteca in ea carnea de rasol taiata cubulete foarte mici, dupa care se sasreaza si se adauga piperul. Se toarna amestecul peste frunzele de andive dar nu se amesteca.


Se serveste imediat.

Alte retete:

Chiftele Friptura de vita la cuptor Ciuperci la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Șnițele din piept de pui marinat

  Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...

Șnițele din piept de pui marinat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos