Iti voi arata o reteta buuuna de tot, pentru un aperitiv nelipsit de pe masa de sarbatori: Salata boeuf, cu maioneza facuta in casa!
Cel mai bine este sa fierbi legumele si carnea cu cateva ore inainte, sa aiba timp sa se raceasca bine, iar in supa ramasa pune niste taietei si vei avea un pranz savuros! Curata apoi cartofii de coaja si taie-i cubuleteTaie apoi radacinoasele fierte tot in cuburi mici si carnea de vitel la fel
Pune-le pe toate intr-un castron mareToaca apoi gogosarii si castravetii murati cubulete (atentie la degete!) si pune-i mai intai intr-o sita, sa se scurga lichidul in exces, apoi rastoarna-i in castronul de salata
Condimenteaza cu sare si piper dupa gust si amesteca bine toate ingredientele. Lasa castronul deoparte si prepara maionezaMixeaza galbenusul de ou fiert cu cel crud, mustarul si sarea. Uite, eu adaug uleiul putin cate putin, in fir subtire pana incepe sa se ingroaseIncorporeaza bine uleiul inainte sa pui din nouLa final, adauga zeama de lamaie si maioneza este gata!
Pune in salata cateva linguri de maioneza si omogenizeaza bine. Poti adauga mai multa sau mai putina maioneza, in functie de gust.
Poti servi salata boeuf cu paine prajita si cubulete de masline
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii