Salata de creier

Creierul se tine 10 minute in apa rece, apoi se curata de pielite. Se pune apa sa fiarba si cand clocoteste se pune creierul si se fierbe 10 minute la

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 creier
  • 1 ceapa mica
  • 2 linguri ulei
  • 1 felie mica de paine
  • 1 jumatate ceasca lapte
  • sare
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Creierul se tine 10 minute in apa rece, apoi se curata de pielite. Se pune apa sa fiarba si cand clocoteste se pune creierul si se fierbe 10 minute la foc mic. Se scoate iar cand s-a racit se freaca bine cu lingura pana se face pasta, apoi se adauga miezul de paine inmuiat in lapte si stors. Se freaca bine, adaugand cate putin ulei, zeama de lamaie dupa gust, sare si piper.
Se garniseste cu masline.

Alte retete:

Papanasi fierti

Ardei umpluti

Galuste cu prune

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide