Carpaccio de ridichi se prepara foarte usor si este o salata foarte colorata. Carpaccio se prepara in general din peste si vita, dar mai nou tot ce e taiat foarte subtire se numeste carpaccio.
Carpaccio a fost servit pentru prima data in Venetia, si a fost numit asa din cauza culorilor sale, care i-au adus aminte bucatarului de renumitul pictor. In esenta sa carpaccio se prepara din carne de vita sau peste crud, taiat foarte subtire si servit cu sos de mustar englezesc. Dar mai nou, tot ce e taiat foarte subtire poarta numele de carpaccio.
Legumele se taie foarte subtiri. Se aseaza in farfurie.
Va propun un sos din 1 lingura de ulei de masline, cateva picaturi de zeama de portocale si lamaie. Turnati deasupra legumelor si presarati cu sare de mare.
Pofta buna!
Carpaccio de ridichi se serveste imediat.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii