O salata rapida care va fi pe gustul vostru daca va plac legumele ametite putin pe gratar sau intr-o tigaie. Este o reteta pentru o cina rapida intr-o seara in care toata familia sta la masa.
In primul rand trebuie sa spalam legumele foarte bine.
Vanata si dovlcelul urmeaza sa fie taiate in rondele cam de 1 cm grosime. Presaram sare pe ele si lasam sa stea putin asa.
Varza de bruxelles o curatam de frunzele uscate sau inegrite. Intr-o oala punem 1 liru de apa impreuna cu o lingura de sare pe foc, cand fierbe, punem in ea varza de bruxelles. Lasam sa fiarba cateva minute (5-10). Scurgem varza si o lasam deoparte.
Intr-o tigaie sau pe gratar prajim legumele pana se inmoaie si se rumenesc usor.
Varza de bruxelles o tragem si pe ea in tigaie si o calim usor.
Intr-un vas asezam felii de vanata, dovlecel si varza presaram iaurt si branza de capra si putina sare. Acoperim din nou cu felii de vanata, dovlecel si bucati de varza iaurt si branza iar deasupra germeni.
Pofta buna!
Se poate face un sos cu usturoi sau o maioneza.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise"Picnicul bucatarasilor" Cu capsuni dulci si aromate, am pregatit o prajiturica atat de minunata, curcubeu pe...
Prajitura cu capsuni, crema de vanilie si friscaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii