Conopida cu rosii si usturoi se poate servi ca aperitiv sau garnitura. Aceasta reteta mai contine ulei de masline, rosii, vin rosu si patrunjel.
Conopida cu rosii si usturoi se prepara astfel: se desface conopida in bucatele, apoi se fierb la aburi, 20 de minute. Separat, se zdrobeste usturoiul, se pune intr-un borcan, se adauga uleiul, otetul, rosiile maruntite, sare, piper si se agita bine. Se aesaza conopida pe un platou si se acopera cu sosul obtinut. Patrunjelul tocat marunt se presara deasupra.
Se serveste imediat, ca aperitiv sau garnitura.
Alte retete de post:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa