Dovleceii se curata de coaja, se spala dupa care se taie rondele de cca.1/2cm. Se presara un praf de sare peste ei si se lasa 10 min. Intre timp se pr
Dovleceii se curata de coaja, se spala dupa care se taie rondele de cca.1/2cm. Se presara un praf de sare peste ei si se lasa 10 min. Intre timp se prepara compozitia prin care se vor da dovleceii inainte de a fi prajiti: se bat ouale cu putina faina si condimente. Se rumenesc dovleceii si se aseaza intr-un vas peste care se toarna mujdeiul de usturoi si verdeata.
Se servesc calzi sau reci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa