Fasole verde cu maioneza

Fasolea verde cu maioneza poate fi servita ca aperitiv, dar este suficient de satioasa incat sa reprezinte si o masa de sine statatoare.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole verde
  • 1 ou
  • 100 ml ulei
  • 1 capatana de usturoi
  • piper
  • chilli
  • cimbru

Mod de preparare

Fasolea se fierbe pana cand intra furculita in pastai. Se scurge si se lasa la racit.
Din galbenusul de ou si din ulei se face maioneza. In ea se adauga usturoiul tocat fin si condimentele. Cand fasolea e rece se amesteca cu maioneza.


Fasolea verde cu maioneza se orneaza cu marar si se serveste rece.

Reteta de fasole verde cu maioneza a fost propusa pe forumul Culinar.ro de floareacm.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort Tiramisu

   Bunatati de Craciun

Desert tort Tiramisu
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise