Fasolea verde cu maioneza poate fi servita ca aperitiv, dar este suficient de satioasa incat sa reprezinte si o masa de sine statatoare.
Fasolea se fierbe pana cand intra furculita in pastai. Se scurge si se lasa la racit.
Din galbenusul de ou si din ulei se face maioneza. In ea se adauga usturoiul tocat fin si condimentele. Cand fasolea e rece se amesteca cu maioneza.
Fasolea verde cu maioneza se orneaza cu marar si se serveste rece.
Reteta de fasole verde cu maioneza a fost propusa pe forumul Culinar.ro de floareacm.
Zilele trecute socrii mei au tăiat porcul și am primit un rasol. De obicei îl achiziționam din comerț, afumat și...
Reteta de rasol la cuptor, cu cartofiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj