Orecchiette cu rucola, cherry si branza

In italiana salata de orecchiete cu rucola, cherry si branza se numeste " La Minchiata", salata pe care va propun sa o incercati mai ales pentru ca este extrem de gustoasa.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr de orecchiette
  • 10 buc de rosii cherry
  • 2 legaturi de rucola proaspata
  • 1 catel de usturoi
  • putin ardei iute
  • ulei de masline

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare si putin ulei de masline, fiind proaspete uleiul ajuta sa nu se prinda intre ele. Nu necesita multa fierbere, cam 2-5 minute.
Intr-un bol incapator se pune rucola, rosiile taiate in 2 sau in 4 cazul meu, usturoiul pisat, ardeiul iute (eu am pus de la borcan ca nu aveam proaspat).
Se adauga orecchiettele asa calde, scurse bine de apa. Se continua cu ulei de masline si branza data pe razatoarea mica.
Se amesteca energic cateva minute , apoi se serveste. Daca se amesteca asa energic se formeaza putin sosulet delicios.


Salata de orecchiette cu rucola, cherry si branza se serveste rece.

Reteta de salata de orecchiette cu rucola, cherry si branza a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Baby_angel.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...