SALATA A LA ARABELA

Se fierb cartofii in coaja dupa care se curata si se taie cubulete potrivite. La si fel si ouale. Ceapa se taie solzisori, castraveciorii cubulete, mo

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-7 CARTOFI POTRIVITI
  • 1 CEAPA
  • 3 CASTRAVECIORI MURATI
  • 1 MORCOV
  • 1-2 OUA FIERTE
  • 5 LINGURI MAIONEZA
  • 3 FIRE PATRUNJEL
  • delikat
  • piper

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja dupa care se curata si se taie cubulete potrivite. La si fel si ouale. Ceapa se taie solzisori, castraveciorii cubulete, morcovul se da pe razatoarea mare.

Se amesteca toate ingredientele cu grija sa nu se sfarame cartofii, se adauga maioneza, delikat si piper alb dupa gust.

maioneza ar fi de preferat sa o faceti in casa pt ca are un gust mai bun(dintr-un galbenus crud si unul fiert)

Sa aveti pofta buna
se serveste langa o friptura sau simpla

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu piscoturi, crema de ciocolata si nuca

Un tort ciocolatos si fara coacere. Reteta este furata....hihihi....de la...

Desert tort cu piscoturi, crema de ciocolata si nuca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca