Se curata telina si se fierbe. Se fierb separat si cartofii in coaja, sparanghelul spalat si ouale. Andivele se spala sub jet de apa rece si se desfa
Se curata telina si se fierbe. Se fierb separat si cartofii in coaja, sparanghelul spalat si ouale.
Andivele se spala sub jet de apa rece si se desfac in frunze.
Intrun castron se asaza ouale taiate rondele, cartofii feliati, telina tocata, sparanghelul taiat si frunzele de andive.
Separat se face un sos din otet, ulei, piper si sare care se toarna peste legumele din castron.
Alte retete:Salata de papadie; Salata de oua cu sparanghel si ciuperci
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Aceasta rulada este grozava, atat calda cat si rece! Am servit din ea fie cu un pahar de iaurt, fie faceam repede o salata...
Aperitiv rulada cu sunca si branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj