Salata ca la Breaza

Se fierb legumele si se taie bucatele. Rosiile se curata si se taie cubulete. Din masline se scot samburii. Patrunjelul verde se toaca. Ouale se fierb

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cartofi
  • 1 snop sparanghel
  • 3 rosii
  • 1 morcov
  • 10-12 masline
  • 12 linguri mazare boabe verde
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • 2-3 sardele
  • sare
  • piper
  • maioneza

Mod de preparare

Se fierb legumele si se taie bucatele. Rosiile se curata si se taie cubulete. Din masline se scot samburii. Patrunjelul verde se toaca. Ouale se fierb rascoapte si se taie felii. Din sardele se scot oasele si se separa fileuri.
Se amesteca totul cu maioneza si se serveste.

Alte retete culinare:

Cartofi la cuptor

Mancare de mazare

Conopida la cuptor cu bacon

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Lipii cu cartof si verdeata (lipii martiene)

Am salvat eu mai acum cateva luni un filmulet cu lipiile astea si tot cautam cheful sa le fac. Cheful mi-a venit din cauza...

Lipii cu cartof si verdeata (lipii martiene)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca