Salata Caesar

Se spala bine salata. Se usuca. Intr-un vas se pune apa la fiert. Se pune pasta de anchois in vasul de salata si se amesteca bine cu cateii de ustur

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1- 2 capatani salata
  • 2 lingurite pasta de anchois
  • 3-5 catei de usturoi
  • un ou
  • 4 - 5 linguri sos Worcestershire
  • sare
  • piper
  • o lamaie
  • ulei de masline
  • o cescuta parmezan
  • crutoane

Mod de preparare

Se spala bine salata. Se usuca. Intr-un vas se pune apa la fiert.

Se pune pasta de anchois in vasul de salata si se amesteca bine cu cateii de usturoi striviti. Se intinde amestecul pe peretii vasului.

Intre timp, apa trebuie sa fi fiert. Se pune oul in apa si se lasa 60 de secunde. Se scoate, se sparge in vasul de salata si amesteca bine cu sare, piper, sos Worcestershire, zeama de la o lamie. Se adauga ulei de masline pana se face un sos de consistenta unei maioneze. Se adauga jumatate din branza. Se amesteca sosul cu salata, in vas, dupa care se presara crutoanele si restul de branza.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...