Se curata salata, se taie in sferturi si se asaza intr-un castron mare. Se amesteca separat, la foc mic, vinul, uleiul, otetul, sarea si piperul. Can
Se curata salata, se taie in sferturi si se asaza intr-un castron mare. Se amesteca separat, la foc mic, vinul, uleiul, otetul, sarea si piperul. Cand incepe sa clocoteasca amestecul, se toarna peste salata din din castron. Se amesteca bine, apoi se toarna deasupra smantana si se serveste imediat.
Se serveste impreuna cu mancaruri din carne rosie.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute Tocanita de pui Ardei umpluti
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti