Salata caprese este o salata clasica de rosii, branza si ulei de masline, busuiocul fiind liantul excelent intre aceste ingrediente.
Taiem mozzarella in felii mai grosute.
Taiem felii miezul de lapte.
Spalam rosiile si le taiem felii.
Asezam pe un platou/farfurie feliile de rosii si mozzarella,miez de lapte.
Presaram oregano uscat,sare si piper dupa gust,stropim cu ulei de masline si ornam cu frunze de busuioc.
Salata caprese se serveste rece, ca aperitiv.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii