Salata Cesar

Se toaca 3 catei de usturoi si se amesteca impreuna cu maioneza, achios, 2 linguri parmezan ras, sosul worchester, mustar si sucul de lamaie. Se sare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 200 ml maioneza
  • 4 bucati file de anchois
  • 20 gr parmezan ras
  • 1 lingurita sos Worchester
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 40 ml ulei de masline
  • 4 felii de paine
  • 1 salata

Mod de preparare

Se toaca 3 catei de usturoi si se amesteca impreuna cu maioneza, achios, 2 linguri parmezan ras, sosul worchester, mustar si sucul de lamaie. Se sareaza, se pipereaza si se lasa la frigider. Se taie feliile de paine cuburi. Se incinge uleiul de masline si se caleste restul de usturoi, se adauga cuburile si se lasa la rumenit. Se scot crutoanele din tigaie, apoi se sareaza si se pipereaza. Se asaza salata verde intr-un castron, apoi dressingul, parmezanul si crutoanele.


Salata se serveste cu maioneza.

Alte retete culinare:

Cartofi la cuptor Legume la cuptor Tocanita de pui

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii