Salata combinata, de iarna

Se fierb cartofii in coaja. Separat, in apa usor sarata, se fierb morcovii si telina si tot separat, sfecla rosie. Se taie toate legumele fierte in cu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. cartofi
  • 300 gr. sfecla rosie
  • 2 gogosari in otet
  • 2 castraveciori
  • 200 gr. fasole verde (din conserve)
  • 100 gr. morcovi
  • 100 g telina
  • 100 ml ulei
  • otet
  • sare

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja. Separat, in apa usor sarata, se fierb morcovii si telina si tot separat, sfecla rosie. Se taie toate legumele fierte in cuburi mici, se combina si se asezoneaza cu ulei, otet si sare.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...