Fasolea se spala, se curata si se pune la fiert in apa fierbinte, cu sare. Se taie apoi in bucati de 1-2 cm. Se fierb intre timp cartofii si se taie
Fasolea se spala, se curata si se pune la fiert in apa fierbinte, cu sare. Se taie apoi in bucati de 1-2 cm. Se fierb intre timp cartofii si se taie in cubulete, dupa care se pun intr-un castron impreuna cu fasolea si se toarna deasupra un sos pregatit din maioneza, smantana si tarhon. Se amesteca salata si se sareaza si pipereaza.
Se serveste salata imediat.
Alte retete:
Rulada de porc Placinta de dovleac Ciuperci umplute
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti