Salata cu fasole si cartofi

Fasolea se spala, se curata si se pune la fiert in apa fierbinte, cu sare. Se taie apoi in bucati de 1-2 cm. Se fierb intre timp cartofii si se taie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300-400 gr fasole verde
  • 4 cartofi
  • 300 gr maioneza
  • 100 gr smantana
  • 1 legatura tarhon
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Fasolea se spala, se curata si se pune la fiert in apa fierbinte, cu sare. Se taie apoi in bucati de 1-2 cm. Se fierb intre timp cartofii si se taie in cubulete, dupa care se pun intr-un castron impreuna cu fasolea si se toarna deasupra un sos pregatit din maioneza, smantana si tarhon. Se amesteca salata si se sareaza si pipereaza.


Se serveste salata imediat.

Alte retete:

Rulada de porc Placinta de dovleac Ciuperci umplute

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...