Salata cu linte se prepara din cartofi, linte, castraveti murati, ardei gras, ceapa, mazare, maioneza si condimente.
Lintea se fierbe in apa cu sare timp de 5 minute. Se scurge apoi, se spala sub jet de apa rece si se pune din nou la fiert, cu 4 cesti de apa si sare, timp de 40 de minute. Se scurge, apoi se pune intr-un bol, impreuna cu cartofii fierti si ardeiul, taiati cubulete. Se adauga castraveciorii murati, ceapa tocate marunt, mazarea, sare si piper dupa gust. Se adauga apoi maioneza si se amesteca bine.
Se serveste pe pat de salata.
Alte retete de post:
Sarmale de post
Clatite de post
Maioneza de post
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii