Salata cu maioneza

Castravetii se taie rondele, se sareaza si se lasa sa stea jumatate de ora, dupa care se scurg. Sparanghelul, fasolea verde si conopida se fierb sepa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr castraveti verzi
  • 200 gr sparanghel
  • 200 gr fasole verde
  • 200-300 gr conopida
  • piper
  • sare
  • 250 gr maioneza
  • 200 gr smantana proaspata

Mod de preparare

Castravetii se taie rondele, se sareaza si se lasa sa stea jumatate de ora, dupa care se scurg. Sparanghelul, fasolea verde si conopida se fierb separat si se amesteca apoi cu rondele de castraveti. Se pune maioneza cu smantana peste amestec si se amesteca bine.


Salata se serveste imediat.

Alte retete:

Ciuperci la cuptor

Saratele

Chiftele

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...