Salata cu sos de brinza

Se spala si se toaca julienne legumele. Se prepara un sos de brinza - brinza dulce si brinza iute 1/3, iaurt gras, marar - si se toarna peste legume.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci
  • sfecla rosie
  • conopida
  • ardei gras
  • castraveti

Mod de preparare

Se spala si se toaca julienne legumele.

Se prepara un sos de brinza - brinza dulce si brinza iute 1/3, iaurt gras, marar - si se toarna peste legume.
Se serveste rece

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...