Tocam carnea de pui care a fost fiarta si racita, apoi se pune intr-un castron adinc. Pregatim andivele se taie felii groase de 1 cm si se pun peste c
Tocam carnea de pui care a fost fiarta si racita, apoi se pune intr-un castron adinc. Pregatim andivele se taie felii groase de 1 cm si se pun peste carne.
La fel se procedeaza si cu gogosarul. Amestecul se omogenizeaza si se sareaza, apoi se acopera cu maio-
neza.
Maioneza se pregateste din galbenusul crud, peste care se pune mustarul, zeama de la jumatate de lamiie si uleiul turnat incet.
Salata se asaza pe un platou, se orneaza cu felii de gogosar murat si se serveste imediat.
Este o reteta usoara si la indemana
Alte retete culinarerecomandate
Spanac
Ciuperci umplute
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa