Se fierbe un ou si din galbenusul fiert si un galbenus crud se prepara maioneza in care se introduce albusul fiert, tocat si mustarul. Se curata andiv
Se fierbe un ou si din galbenusul fiert si un galbenus crud se prepara maioneza in care se introduce albusul fiert, tocat si mustarul. Se curata andivele de foile vestede, se spala, se taie suvite foarte subtiri si se pun in salatiera. Rosiile spalate se curata de pielite si seminte si se taie cubulete. Se spala si se taie ardeiul fasii inguste. Se pun peste andive, se adauga sare, piper si se amesteca. Se lasa putin, ca legumele sa-si mai lase din zeama, care se scurge, apoi se toarna maioneza si se amesteca.
Se serveste rece.
Alte retete de salate:
Salata cu andive si ridichi
Salata frantuzeasca
Salata greceasca
Mancarea aceasta e destinata strict celor ce iubesc gulia. Eu ma aflu printre acestia si avand niste gulii mari si frumoase...
Gulii umplute cu legume la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj