Salata de andive cu maioneza si mere

Pregatim prima data maioneza din galbenusul crud, peste care se pune o lingurita de mustar, putina sare si zeama de la jumatate de lamiie. Uleiul se a

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 mere
  • 1 ou
  • 1 ceasca de ulei
  • 4—5 andive
  • sare
  • 1/2 lamiie
  • 1 lingurita de mustar

Mod de preparare

Pregatim prima data maioneza din galbenusul crud, peste care se pune o lingurita de mustar, putina sare si zeama de la jumatate de lamiie. Uleiul se adauga incet, timp in care se amesteca repede cu o lingura de lemn.

Cind maioneza este gata, se pregatesc andivele. Se curata de foile vestede, se desfac frunzele si se taie bucati mici de 1 cm.

Saram usor, se amesteca cu felii de mar. Acoperim cu maioneza.

Maioneza se poate subtia cu o lingura de smintina.
Se serveste imediat.

Alte retete culinare

Zacusca de vinete

Spanac

Ciuperci la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca