Andivele se desfac in frunze si se spala bine. Se amesteca apoi mustarul cu maioneza si se subtiaza cu apa minerala si otetul. Se inglobeaza ouale ta
Andivele se desfac in frunze si se spala bine. Se amesteca apoi mustarul cu maioneza si se subtiaza cu apa minerala si otetul. Se inglobeaza ouale taiate in cubulete mici si se sareaza iar apoi pipereaza. Se toarna apoi amestecul peste frunzele de andive, dar nu se amesteca. Peste salata se presara cascaval ras.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Ciuperci la cuptor Ciorba radauteana Chiftele
Cred ca stiti cum este cand vrei ceva dulce si buuun. Asa ca astazi am cam stat in bucatarie si am prajiturit. Sunt multumita...
Prajitura cu crema caramelIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.