Dupa ce s-au spalat sub jet de apa rece andivele se curata de foile de deasupra si se taie in bucati mici. Andivele nu se tin in apa, pentru ca se am
Dupa ce s-au spalat sub jet de apa rece andivele se curata de foile de deasupra si se taie in bucati mici. Andivele nu se tin in apa, pentru ca se amarasc.
Se face un sos din mustar, otet si ulei, frecat repede cu o lingura de lemn.
Cind sosul
devine consistent, se rastoarna peste andive.
Sarea se adauga in sos.
Se asaza salata intr-un vas adinc, se orneaza cu felii de ou fiert tare si se serveste in aceeasi zi
Alte retete usoare
Ciorba de salata
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8620/Ciuperci-umplute/">Ciuperci umplute
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa