Dupa ce s-au spalat sub jet de apa rece andivele se curata de foile de deasupra si se taie in bucati mici. Andivele nu se tin in apa, pentru ca se am
Dupa ce s-au spalat sub jet de apa rece andivele se curata de foile de deasupra si se taie in bucati mici. Andivele nu se tin in apa, pentru ca se amarasc.
Se face un sos din mustar, otet si ulei, frecat repede cu o lingura de lemn.
Cind sosul
devine consistent, se rastoarna peste andive.
Sarea se adauga in sos.
Se asaza salata intr-un vas adinc, se orneaza cu felii de ou fiert tare si se serveste in aceeasi zi
Alte retete usoare
Ciorba de salata
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8620/Ciuperci-umplute/">Ciuperci umplute
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa