Salata de andive cu sos de mustar

Andivele le curatam de foile de deasupra si se" taie in bucati mici, dupa ce s-au spalat sub jet de apa rece. Andive nu le tinem in apa pentru ca se a

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 andive mijlocii
  • 1 lingura de mustar
  • 1 lingura de otet
  • 4 linguri de ulei
  • sare
  • 3 oua fierte tari

Mod de preparare

Andivele le curatam de foile de deasupra si se" taie in bucati mici, dupa ce s-au spalat sub jet de apa rece. Andive nu le tinem in apa pentru ca se amarasc.

Se face un sos din mustar otet si ulei, frecat repede cu o lingura de lemn.

Cand sosul devine consistent, se rastoarna peste andive.

Sarea se adauga in sos.
Asezam salata intr-un vas adine, se orneaza cu felii de ou fiert tare si se serveste in aceeasi zi

Alte sugestii de salate

Salata orientala

Salata telina

Salata peste

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftele in sos de branzeturi

Am vazut la cativa bucatarasi ca au facut chiftele in sos de branzeturi si am stat cu gandul la ele cateva zile. Intr-o zi nu...

Chiftele in sos de branzeturi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca