Se spala andivele bine si se separa frunzele. Telina se curata, se spala si se opareste aproximativ 10 minute. Se taie apoi in cubulete mici. Sparang
Se spala andivele bine si se separa frunzele. Telina se curata, se spala si se opareste aproximativ 10 minute. Se taie apoi in cubulete mici. Sparanghelul se curata si se taie in bucati de 3-5 cm, apoi se opareste si se taie pe lung in feliute cat mai subtiri. Se curata cartofii, se spala, apoi se fierb in coaja, dupa care se toaca marunt. Ouale se fierb tari. Frunzele de andive, cubuletele de telina si cartofi precum si feliutele de sparanghel se amesteca usor. Peste ele se presara sare si piper, dupa care se toarna sosul din ulei si otet.
Salata se orneaza cu rondele de oua. Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Curcan umplut
Piftie de curcan
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj