Salata de branza cu maioneza

Branza si ceapa se da prin razatoare si se amesteca cu sosul tartar. Vara, daca doriti, puteti prepara salata cu ridichi, in loc de ceapa. Se spala c

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 150 g branza emmentaler
  • 1 ceapa rosie
  • 250 g sos tartar

Mod de preparare

Branza si ceapa se da prin razatoare si se amesteca cu sosul tartar.

Vara, daca doriti, puteti prepara salata cu ridichi, in loc de ceapa. Se spala cca. 50 g ridichi, si se da prin razatoare, insa fara a fi curatati. Se amesteca cu sosul tartar, fara a adauga sare. Iubitorii de legume pot prepara salata cu si mai multi ridichi, insa in acest caz se reduce cantitatea de branza. Daca folosim o branza mai sarata, se reduce si cantitatea de sare.
Alte salate recomandate

Salata boeuf

Salata pui

Salata fructe

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Tochitura cu mamaliga

Tochitura cu mamaliga
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii