Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie cubulete. Ceapa se curata si se taie marunt. Jumatate se adauga la cartofi impreuna cu supa de legume
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie cubulete. Ceapa se curata si se taie marunt. Jumatate se adauga la cartofi impreuna cu supa de legume, se lasa la racit. Otetul se amesteca cu mustar, sare, piper, treptat se adauga uleiul. Dupa gust, se pune si usturoi. Jumatate din sosul preparat se amesteca cu cartofii care se servesc gramada in mijlocul farfuriei. Se napeaza cu sosul ramas. Galbenusurile se rad deasupra cartofilor. Se presara susan prajit sau seminte de floarea soarelui prajite.
Alte retete cu salate
Salata bulgareasca
Salata de piept de pui
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii