Se fierb cartofii cu coaja, si inca fierbinti se curata si se taie in felii subtiri. Se pregateste sosul cu ulei, otet, sare, piper, cu sau fara must
Se fierb cartofii cu coaja, si inca fierbinti se curata si se taie in felii subtiri.
Se pregateste sosul cu ulei, otet, sare, piper, cu sau fara mustar si se subtiaza cu 2-3 linguri de apa calda.
Se toarna peste cartofii inca fierbinti, pentru ca acestia sa se imbibe cu sos.
Dupa gust, se pot pune felii subtiri de ceapa.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Ciorba taraneasca
Chiftelute de dovlecei
Mancare de fasole alba cu carne de porc si carnati
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii