Salata de cartofi

Se fierb cartofii cu coaja, si inca fierbinti se curata si se taie in felii subtiri. Se pregateste sosul cu ulei, otet, sare, piper, cu sau fara must

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingura de otet
  • un praf de piper
  • sare
  • mustar si ceapa (facultativ)

Mod de preparare

Se fierb cartofii cu coaja, si inca fierbinti se curata si se taie in felii subtiri.

Se pregateste sosul cu ulei, otet, sare, piper, cu sau fara mustar si se subtiaza cu 2-3 linguri de apa calda.

Se toarna peste cartofii inca fierbinti, pentru ca acestia sa se imbibe cu sos.

Dupa gust, se pot pune felii subtiri de ceapa.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete culinare:

Ciorba taraneasca

Chiftelute de dovlecei

Mancare de fasole alba cu carne de porc si carnati

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide