Salata de cartofi

Cartofii fierti in coaja, se curata si se taie in rondele. Se pun apoi intr-un castron, iar peste ei se toarna uleiul si otetul. Se sareaza si se ada

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • 1 lingura otet
  • 2 linguri ulei
  • 1-2 cepe
  • 100 gr masline negre
  • sare

Mod de preparare

Cartofii fierti in coaja, se curata si se taie in rondele. Se pun apoi intr-un castron, iar peste ei se toarna uleiul si otetul. Se sareaza si se adauga apoi ceapa tocata julien si maslinele curatate de samburi si taiate in sferturi. Se amesteca si se lasa la cald.


Se serveste dupa jumatate de ora.

Alte retete:

Placinta de dovleac Chiftele Cozonac moldovenesc

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...