Cartofii fierti se taie rondele subtiri, ardeii se taie fideluta iar rosiile oparite si curatate de seminte si coaja se taie cubulete. Se pun legumel
Cartofii fierti se taie rondele subtiri, ardeii se taie fideluta iar rosiile oparite si curatate de seminte si coaja se taie cubulete. Se pun legumele intr-un castron si se amesteca cu sosul vinegreta, format din ulei, otet, sare si piper.
Se serveste salata imediat.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor Rulada de porc
Daca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti