Cartofii se pun la fiert in coaja, in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert si racit, se curata si se taie in felii subtiri, la fel ca si ceapa. Verdeata (p
Cartofii se pun la fiert in coaja, in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert si racit, se curata si se taie in felii subtiri, la fel ca si ceapa.
Verdeata (patrunjel sau marar) se taie marunt.
Cartofii se amesteca impreuna cu ceapa intr-un castron si se potrivesc dupa gust, cu sare, piper, otet si ulei.
Se asaza pe platou sau intr-o salatiera, se presara
cu verdeata, iar pe deasupra se orneaza cu masline
unse cu ulei.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete de salate:
Salata boeuf
Salata orientala
Salata bulgareasca
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa