Cartofii se pun la fiert in coaja, in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert si racit, se curata si se taie in felii subtiri, la fel ca si ceapa. Verdeata (p
Cartofii se pun la fiert in coaja, in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert si racit, se curata si se taie in felii subtiri, la fel ca si ceapa.
Verdeata (patrunjel sau marar) se taie marunt.
Cartofii se amesteca impreuna cu ceapa intr-un castron si se potrivesc dupa gust, cu sare, piper, otet si ulei.
Se asaza pe platou sau intr-o salatiera, se presara
cu verdeata, iar pe deasupra se orneaza cu masline
unse cu ulei.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete de salate:
Salata boeuf
Salata orientala
Salata bulgareasca
Pudra matcha, se obtine prin procesul de macinare a frunzelor de ceai verde. Mousse-ul de mango se obtine din...
Desert tort cu macha, mousse de mango si crema de ciocolata alba cu pereIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa